Hlavní navigace

Někdejší reportérka Novy Lenka Benešová se vrací do Óčka. Nahradí Ivu Frühlingovou

16. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Lenka Benešová působila na Óčku do dubna letošního roku, poté přešla do Novy, kde působila jako reportérka Televizních novin. 1. října jsme informovali jako první o jejím ochodu z této stanice.

Zpěvačka a modelka Iva Frühlingová v roli moderátorky hudební televize Óčko příliš dlouho nevydržela. Z televize odchází přibližně po měsíčním působení. Důvodem je podle jejích slov velké časové vytížení, které ji nedovolí skloubit moderování s další prací. Moc mě mrzí, že jsem nucena z časových důvodů se moderování pořadu Fashion Time, který byl tak trochu moje dítě, vzdát.  Příprava a natáčení pořadu bylo časově náročné a já se chci soustředit především na svoji největší lásku, kterou je hudba a projekty s ní spojené, uvedla ke svému odchodu zpěvačka a modelka.

BRAND24

Z ARCHIVU: Zpravodajství Novy opouští čtyři reportéři: Šuba, Halmoši, Benešová a Maixnerová

Na místo Ivy Frühlingové přichází moderátorka Lenka Benešová, která už na Óčku působila před půl rokem. Tehdy ale dostala atraktivnější nabídku, kterou byla role reportérky na Nově. Óčko za svou existenci vychovalo několik moderátorských osobností, jako jsou např. Pavel Cejnar, Lejla Abbasová, Eva Decastelo, Diana Kobzanová, Kateřina Kristelová či Nasty, pochlubila se tehdy programová ředitelka Óčka Silvie Pecková. Benešová ale příliš dlouho na Nově nevydržela. Server DigiZone.cz jako první informoval začátkem tohoto měsíce o jejím odchodu spolu s dalšími tvářemi Televizních novin.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).