Hlavní navigace

Nejvíce 3D televizorů v Česku se prodává přes e-shop Alza.cz

8. 10. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 10. 2010

Dvacet až třicet 3D televizorů týdně prodá v České republice internetový obchod Alza.cz. To je nejvíc ze všech obchodních řetězců, které se soustředí na prodej domácí elektroniky. Zjistily to Hospodářské noviny, které ve čtvrtek zveřejnily rozsáhlý test 3D televizorů dostupných na českém trhu. Po e-shopu Alza.cz se umístila síť kamenných obchodů Euronics, která vykazuje 25 prodaných 3D televizorů týdně, třetí je internetový obchod Mall.cz s deseti prodanými 3D televizory týdně.

K TÉMATU: Chcete domů televizor ve 3D? Podívali jsme se, co je letos k mání

BRAND24

Podle zkušeností obchodní galerie Mall.cz se 3D televizory zatím na celkovém počtu prodaných televizorů u nás podílejí 1,5 procenty, uvedly HN. Od října očekáváme nárůst měsíčních prodejů až na dvojnásobek v souvislosti s předvánoční prodejní sezonou i novými produkty na trhu, řekla listu marketingová manažerka prodejní sítě Euronics Radka Kalábová. Konkurenční obchodní síť Electroworld zatím prodává jediný 3D televizor v Česku týdně.

Co se změnilo na 3D vysílání za poslední rok, kdy vstoupily 3D televizory na trh? Čtěte v pondělním článku na DigiZone.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).