Hlavní navigace

National Geographic vstupuje na další videoserver

8. 4. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 4. 2009

Dokumentární kanál National Geographic rozšíří pole působnosti na internetu. Oblíbený program, který už má svůj profil např. na komunitním Facebooku a MySpace nebo videoserveru YouTube, vstoupí brzo také na stránky Sevenload.com. Jde o podobný web jako např. YouTube. Kanál National Geographicu tu bude rozdělený do několika skupin.

Např. v sekci Nature najdou zájemci videa z fascinujícího světa flóry a fauny, v sekci World Culture pak naopak vše, co se točí okolo cizích kultur. Jak upozornil server SatelliFax, navštěvník najde na Sevenload.com také videa ze soudobých světových dějin. Tyto příspěvky bude možné hodnotit, komentovat nebo si z nich tvořit vlastní seznamy. Samozřejmostí bude také podpora komunitních serverů jako je Facebook nebo MySpace. Kanál na adrese http://www.se­venload.com/na­tionalgeograp­hic ještě v tuto chvíli není dostupný.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).