Hlavní navigace

National Geographic by měl být do konce roku v češtině

25. 6. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
25. 6. 2009

Dokumentární kanál National Geographic v klasickém rozlišení by se mohl objevit v jedné ze satelitních platforem na pozici Astra 23.5 st. vých., tedy v CS Linku nebo Skylinku. Na chatu serveru satCentrum.com to uvedly zástupkyně společnosti Channels Eva Sedláčková a Lada Dobrkovská. O zařazení NGC aktuálně s oběma zmíněnými společnostmi jednáme, potvrdily.

BRAND24

Spolu s plánovanými změnami obchodních podmínek NGC HD předpokládáme jednání i o HD verzi. Společnost FOX International se díky nárůstu zájmu o dabing NGC rozhodla investovat do lokalizované verze, kterou očekáváme do konce roku 2009, uvedly zástupkyně Channels, která na českém trhu zastupuje také stanice Jetix, Travel Channel nebo Private Spice. Firma také potvrdila jednání se společností UPC o zařazení kanálu Nat Geo Music. O tom, v jaké službě se však objeví, ještě není rozhodnuto.

Stanice by se však mohla objevit např. i v rumunské platformě Digi TV, která působí na českém trhu. Budeme jednat se všemi většími i menšími operátory, konkrétně jednání s Digi TV probíhají na celoevropské úrovni, uvedly Eva Sedláčková a Lada Dobrkovská. Ty také promluvily o budoucích možnostech trhu. Jako vhodný vidí vstup stanic Fox Life a Fox Crime. Spuštění těchto programů však závisí na strategii a investicích v našem teritoriu, připustily.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).