Hlavní navigace

Naše zprávy na TV Barrandov mění moderátorku, Muchová dostane talkshow

26. 1. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

K angažování „nové“ moderátorky, která se do televize vrací po mateřské dovolené, šéfka televize Marcela Hrdá uvedla, že Petra Květová Pšeničná je zpravodajský profesionál.

Novou partnerkou v moderování Našich zpráv se na TV Barrandov vedle Reného Hniličky stane Petra Květová Pšeničná. Jeho dosavadní kolegyně Žaneta Muchová dostane od března ve vysílání vlastní pořad, konkrétně talkshow, o níž zatím stanice nechce sdělovat bližší podrobnosti. Uvedla pouze to, že má na obrazovku přinést jedinečné lidské příběhy. Žaneta Muchová projevila obdivuhodnou flexibilitu i empatii a jsme přesvědčeni, že stejně tak jako si rychle získala oblibu diváků Našich zpráv, zaujme i fanoušky nového formátu, uvedla generální a výkonná ředitelka TV Barrandov Marcela Hrdá. Pořad se bude vysílat ve večerních hodinách.

Tipy C

ČTĚTE TAKÉ: Barrandov potvrdil spuštění dvou nových stanic, odstartují v dubnu příštího roku

K angažování „nové“ moderátorky, která se do televize vrací po mateřské dovolené, Hrdá uvedla: „Petra Květová Pšeničná je zpravodajský profesionál, za svoji kariéru se věnovala mnoha tématům, a to hlavně s důrazem na divácké příběhy, a proto jsem ráda, že bude svým příjemným hlasem promlouvat k našim divákům, kteří jí můžou důvěřovat.“ Květovou Pšeničnou mohou diváci znát například z pořadů Mailem, poštou, mobilem, Týden na Barrandově či zpravodajského magazínu Otázky dne. Ve zpravodajství TV Barrandov působí od samého počátku vysílání stanice, tedy listopadu 2008 (viz LinkedIn).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).