Hlavní navigace

Na tiskovku české MTV se přišli podívat i ředitelé konkurenčního Óčka

23. 11. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
23. 11. 2009

UVNITŘ FOTO Generální ředitel první české hudební televize Óčko Jiří Balvín a výkonný šéf této stanice Hynek Chudárek nechyběli na dnešní tiskové konferenci televize Nova ke startu česko-slovenské verze hudebního kanálu MTV. Právě Óčko v minulosti jednalo s MTV Networks o získání licence pro provozování české verze MTV jako svého druhého kanálu.

Tipy C

Óčko se podle Balvína nástupu lokální verze MTV nebojí. My jsme několik let s MTV jednali a víme, že na českém trhu nelze provozovat českou verzi MTV tak, aby byla zisková. Proto jsme se také na licenci nedohodli. Nova je v jiné situaci – její hlavní televizní stanice vydělává tolik, že i v dnešní těžké době si může dovolit provoz MTV dotovat. My jim přejeme, aby jejich ztráta byla co nejmenší, napsal Balvín na svém VIP blogu DigiZone.cz.

České MTV se nebojíme, říkají svorně šéfové Óčka Hynek Chudárek a Jiří Balvín (vpravo generální ředitel Novy Petr Dvořák). Přesto se přišli podívat na její tiskovou konferenci a nevypadali, že by jim byl příchod konkurence úplně jedno. (Foto: Ivana Dvorská, DigiZone.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).