Hlavní navigace

Na satelitu skončilo volné vysílání HD stanice Sundance Channel

11. 9. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 9. 2009

AKTUALIZOVÁNO Satelitní diváci nemohou od dnešního dne sledovat nekódované vysílání kanálu Sundance Channel, které bylo šířeno prostřednictvím družice Eurobird 9 na pozici 9 st. východně. Stanice nečekaně zmizela a na frekvenci, kde byla dříve šířena, už ji majitelé satelitních HD boxů nenajdou. Kanál byl vysílán prostřednictvím Eurobirdu 9 jen několik dní, ale přesto si už našel své fanoušky.

BRAND24

Jak informoval nedávno web satCentrum, Sundance Channel je americká stanice zaměřená na nezávislé diváky. Nabízí filmy, dokumenty a programy vlastní produkce. Stanice Sundance Channel zahájila vysílání v roce 1996 a je součástí společnosti Rainbow Media Holdings LLC. Sundance Channel udržuje kontakty se Sundance Institute a Sundance Film Festival. Také má vazby na nezávislé umělce a jejich díla. Na satelitu mohli sledovat diváci jeho nizozemskou ver­zi.

AKTUALIZACE 19:35 – Program Sundance Channel HD se objevil na nové frekvenci. Nyní je ho možné naladit na těchto parametrech: Eurobird 9 (9 st. východně), 12054/H, SR 27500, FEC 3/4. Informoval o tom web Parabola.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).