Hlavní navigace

Na Invexu se registrovalo do pátku pouze kolem tří set firem

7. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
7. 10. 2008

Veletrh informačních technologií Invex a k němu přidružený Digitex a nově také Interkamera jsou sice největší svého druhu v České republice, zájem se na nich prezentovat ale letos velmi poklesl. Podle Hospodářských novin se totiž letošního ročníku zúčastní méně firem, než tomu bylo v předchozích letech. Na konci minulého týdne jich na brněnském výstavišti registrovali něco málo přes tři stovky, loni jich přitom bylo 519 a předloni ještě o šedesát více, konstatuje deník. Oproti minulému roku je také veletrh kratší. Trvá pouze od pondělí do čtvrtka.

BRAND24

Asi největším lákadlem Invexu 2008 je největší LCD obrazovka na světě o velikosti 108 palců od firmy Sharp. Návštěvníci se také mohou setkat s novinkami v GPS navigaci nebo se zúčastnit soutěže v psaní SMS zpráv. Invex je tradičním místem, kde vláda prezentuje své vize v oblasti digitalizace státní správy. Letos se vláda chlubila v rámci konference eVize, připomínají Hospodářské noviny. Na veletrhu vystavuje např. také platforma Skylink nebo jeden z nejznámějších prodejců anténní a satelitní techniky v ČR, společnost Omko.

ČTĚTE TAKÉ:
V Brně dnes začínají veletrhy Invex, Digitex a Interkamera
Brněnské Omko nabízí novou službu SATdsl-Connect
Skylink připravuje nový web a láká na Digitex

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).