Hlavní navigace

Multimediální platforma Horizon od UPC se rozšířila o pořady Primy

12. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vybrané pořady z archivu českých televizních stanic jsou součástí videotéky operátora, v niž mohou uživatelé najít i videopůjčovnu My Prime.

Největší kabelový operátor u nás, společnost UPC Česká republika, rozšířila nabídku pořadů multimediální platformy Horizon o formáty televize Prima. Jde tak o třetí velkou televizní skupinu, která se může výběrem ze svého archivu u UPC pochlubit. Aktuálně jsou tak na platformě Horizon dostupné pořady České televize, TV Nova a FTV Prima. Model, jaký UPC zvolilo u komerční skupiny, je shodný jako u její konkurence. V době psaní tohoto textu byly součástí Horizonu aktuální díly seriálů Přístav, Vinaři a Cesty domů, nechyběla tu však ani show Česko Slovensko má talent, komedie Andílek na nervy a film X-Men: První třída.

Tipy C

ČTĚTE TAKÉ: Videopůjčovna My Prime od UPC a portál Playtvák.cz nově pod regulací RRTV

Vybrané pořady z archivu českých televizních stanic jsou součástí videotéky operátora, v níž mohou uživatelé najít i videopůjčovnu My Prime. Kabelový operátor UPC už v minulosti obohatil nabídku archivu také o pořady dětské stanice Disney Channel. Do budoucna chce firma nadále počet titulů v My Prime rozšiřovat a zaměřit se zejména na pořady ve vysokém rozlišení. Vzhledem k tomu, že placené programy na českém a slovenském trhu se v posledních měsících soustřeďují i na vysílací práva pro nelineární obsah, dá se celkem očekávat, jakým směrem by se i videonabídka UPC mohla rozšiřovat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).