Hlavní navigace

MTVN HD jako MTV Live HD: Nejen nový vizuál, ale i pořady

9. 6. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 6. 2011

Změna názvu stanice MTVN HD na MTV Live HD a inovace grafiky, ke kterým dojde 1. července, nebudou jedinými novinkami na této hudební stanici z portfolia společnosti MTV Networks. Diváci se mohou těšit také na nové pořady. Vyplývá to z programových plánů stanice na červenec, které server DigiZone.cz obdržel přímo z polské centrály MTV. Půjde konkrétně o Celebrity Charts a Themed Weekends.

DOKUMENT: Highlighty MTV Live HD na červenec 2011 (PDF, 130 kB)

První z formátů, Celebrity Charts, se bude poprvé vysílat 3. července ve 20 hodin. Jak již z názvu pořadu vyplývá, diváci se budou moci seznámit s žebříčkem, který je sestavený podle celebrit. Nebudou tu chybět jejich oblíbené hity, propadáky a příběhy. Zájemci tak prolétnou nostalgickými momenty jejich života a seznámí se s oblíbenými skladbami. Jsou připraveny také nové koncerty My Chemical Romance (3. července, 22 hodin), Phoenix (10. července, 22 hodin), Jessie J (17. července, 22 hodin) nebo Adama Lamberta (24. července, 22 hodin). Každý pátek ve 22 hodin je nachystáno nové vystoupení v rámci MTV World Stage.

BRAND24

K TÉMATU: MTV chystá oživení tematických stanic. Z MTVN HD se stane MTV Live HD

Druhou novinku, Themed Weekends, bude vysílat MTV Live HD od pondělí do pátku vždy ve 22 hodin a v sobotu ve 23 hodin. Vůbec poprvé přinese tato stanice pohromadě nejžádanější interprety současné hudební scény od Linkin Park s rapperem Jay-Z až po Katy Perry. Diváci se mohou těšit na vystoupení z festivalů Rock Am Ring nebo Roskilde. Půjde v podstatě o jakési tematické bloky. Například v rámci Rock Am Ring jsou připraveni Muse, Jay-Z, Slash, The Editors, Mando Diao a další, v Queen Of Charts Weeks zazpívají například Lady Gaga, Katy Perry, Shakira, Beyonce a Jessie J. V rámci Themed Weekends jsou připraveny také All American Week a Guitar Heroes Week.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).