Hlavní navigace

MTV Hits zklamala diváky. Speciál s Amy Winehouse neodvysílala

25. 7. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
25. 7. 2011

Speciální blok videoklipů věnovaný zesnulé zpěvačce Amy Winehouse, který měl běžet včera od 22 hodin, stanice MTV Hits nakonec neodvysílala. Místo něho v tomto čase pokračoval proud písniček pod názvem Nothing But Hits. Za tuto skutečnost pravděpodobně může to, že stanice je v podstatě složena pouze z videoklipů a její vysílání tak odbavuje automat. Změnu programu tak do počítače zřejmě odpovědný pracovník vůbec nezanesl.

BRAND24

K TÉMATU: Zpěvačka Amy Winehouse zemřela. Mimořádně ji připomene MTV Hits

Na blok Amy Winehouse: A Tribute upozornila MTV Hits prostřednictvím webu www.mtv.co.uk, pořad byl uveden také v programovém schématu. Od 23 hodin už vysílání opět korespondovalo s programovým schématem. Amy Winehouse: A Tribute se ale na obrazovce přece jen objevil, a to v premiéře, v neděli v 10 hodin dopoledne, což odpovídalo skutečnosti, která byla uvedena na webu. Divákům, kteří se na tento speciál těšili, se tak omlouváme i za tento hudební kanál. Chyba bohužel nebyla na naší straně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).