Hlavní navigace

Mobilní aplikace ČT Sport se stala nejlepší mobilní aplikací roku v kategorii Média

20. 6. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Kavčí hory zvítězily v konkurenci 164 aplikací, jež byly v tradiční soutěži rozděleny do 11 kategorií. ČT Sport bodovala v kategorii Média.

Nejlepší mobilní aplikací roku v kategorii Media se stala aplikace veřejnoprávního kanálu ČT Sport. V pravidelné anketě Mobilní aplikace roku o tom rozhodli odborníci, technologičtí nadšenci i tisíce běžných uživatelů. „Vítězství nás samozřejmě velmi těší, ale je pro nás zároveň velkým závazkem do budoucna.  Úspěch aplikace je potvrzením skvělé práce týmu okolo kanálu ČT sport a portálu www.ctsport.cz,“ komentoval úspěch vedoucí divize Nová média ČT Pavel Kohout. Vyhlášení výsledků ankety, jež byla rozdělena do 11 kategorií, proběhlo ve středu 18. června.

BRAND24

K TÉMATU: Česká televize zveřejnila podrobnosti ohledně brazilského MS ve fotbale

Do finálového souboje o ceny se probojovalo celkem 164 aplikací. Během měsíc trvajícího hlasování se do jejich hodnocení zapojilo 12 393 uživatelů. Mobilní aplikace ČT Sport umožňuje přístup nejen k mobilní verzi webu sportovního kanálu ČT, ale také sledovat živé sportovní přenosy. „Chtěl bych tímto poděkovat všem, kteří se na projektu podílí, a pevně věřím, že si podobně dobře povedou i naše další aplikace a novinky, které pro diváky a čtenáře v rámci Nových médií chystáme,“ uvedl šéf Nových médií ČT Pavel Kohout.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).