Hlavní navigace

Mňau TV opět odložila start, vysílání prý zahájí do 25. ledna

4. 1. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost CE Media je v posledním přibližně měsíci mediálně spojována s ekonomickými problémy, které postihly její hlavní televizní projekt, stanici Mňam TV.

Patnáctého a nejpozději pětadvacátého ledna odstartuje chystaná televize Mňau orientovaná na domácí mazlíčky. V rozhovoru pro magazín Marketing & Media to uvedl Pál Milkovics, ředitel společnosti CE Media, která bude chystanou stanici provozovat. Jeho slova je však třeba brát s určitou rezervou. Připomeňme, že provozovatel stanice sliboval, že Mňau TV odstartuje původně do 15. října. Milkovics to uvedl v rozhovoru pro DigiZone.cz z loňského 1. září. V další fázi pak CE Media slibovala, že kanál odstartuje v průběhu prosince. Diváci se prozatím dočkali pouze promovysílání s koťaty, které je dostupné v multiplexu 4.

BRAND24

K TÉMATU: Mňau TV má nabídnout oddech a útěk od všedních starostí, odstartuje ještě letos

Společnost CE Media je v posledním přibližně měsíci mediálně spojována s ekonomickými problémy, které postihly její hlavní televizní projekt, stanici Mňam TV. Ta od konce listopadu přestala natáčet magazín Život je fajn, který se však na obrazovce nadále tváří jako živě vysílaný. Moderátorka Barbora Sedláčková, která byla jednou z jeho tváří, v průběhu prosince DigiZone.cz potvrdila, že už od října nedostala za provázení tímto pořadem zaplaceno, podobně na tom byla i řada dalších profesí. Samozřejmě že na českém trhu chceme v naší činnosti dál pokračovat. Nechceme to zabalit a utéct, kaje se Milkovics.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).