Hlavní navigace

Mňam TV dnes spouští vlastní pořady, nabídne konečně české kuchaře

13. 3. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Okolo Mňam TV už se vytvořila komunita fanoušků tohoto programu. Na internetu vzniklo několik jejích neoficiálních stránek a také profilů, mimo jiné na sociální síti Facebook.

Stanice Mňam TV, která je v zážehovém režimu od 21. února součástí Regionální sítě 8, vybraných kabelovýchIPTV operátorů a také satelitní služby Skylink, zařadí přibližně po třech týdnech od svého startu do programového schématu konečně původní, a nikoliv pouze akviziční pořady. Těšit se tak můžete na dlouho připravované pořady a seriály o vaření s českými kulinářskými profesionály. V akci bude mimo jiné i Michal Nikodém, informoval provozovatel televize, která je prvním neplaceným kulinářským programem, jenž je možné zachytit i na běžnou anténu pro terestrický příjem.

Tipy C

ČTĚTE TAKÉ: Mňam TV vstoupí do peoplemetrového měření, program postupně obohatí

Okolo Mňam TV už se vytvořila komunita fanoušků tohoto programu. Na internetu vzniklo několik jejích neoficiálních webových stránek a také profilů, mimo jiné na sociální síti Facebook. Oficiální prezentace stanice je nicméně prozatím stále nefunkční, respektive na webové stránce http://www.mnam.tv/ najdou návštěvníci pouze úvodní obrazovku podobnou té, kterou měla Mňam TV v době experimentální fáze u operátorů, jež ji zařadili. Elektronický programový průvodce (EPG) zatím součástí Regionální sítě 8, kde bude stanice pravděpodobně nejsledovanější, není.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).