Hlavní navigace

Mistrovství světa v hokeji je za dveřmi, Česká televize spustila hybridní aplikaci

29. 4. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE – Ve stejnou dobu veřejnoprávní televize ukončila hybridní aplikaci „Panorama“, která je k dispozici vždy po dobu několika měsíců v průběhu zimní sezóny.

Několik desítek hodin před oficiálním zahájením hokejového šampionátu, který se letos koná v České republice, spustila veřejnoprávní televize podle plánu svou novou aplikaci „MS Hokej 2015“. Ta nabízí obvyklý servis, na který jsou její uživatelé zvyklí z minulých ročníků. O tom, které služby aplikace nabízí tentokrát, se můžete přesvědčit v naší fotogalerii. Hybridní vysílání České televize je dostupné v rámci DVB-T, a to především v multiplexu 1 a Regionální síti 7 (multiplex 1a). Dále ho mohou využívat například zákazníci největšího kabelového operátora, společnosti UPC Česká republika. HbbTV České televize je dostupné i na satelitu Astra 3B, a to včetně nekódovaného programu ČT 24.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).