Hlavní navigace

Mattes AD může zařadit do 802.tv další kanály

3. 7. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
3. 7. 2008

Frýdecko-místecká společnost Mattes AD může zařadit do nabídky své IPTV televize 802.tv další programy. Na svém posledním zasedání posvětila tento krok Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Konkrétně jde o kanály Nostalgia, Sport 5, HBO Comedy, TFE, MTV Adria a CS Link TV. Mattes získal také licenci pro kanály Apatyka, 24 Plus, Play TV a Da Vinci, už teď je jasné, že minimálně dva z nich nikdy nezařadí. První kanál přišel o možnost začít vysílat v květnu a 24 Plus propadla licence v dubnu. O startu Play TV, která získala možnost vysílat letos v lednu, zatím nejsou známy podrobnosti, kanál Da Vinci má čas do září.

Dále se může 802.tv obohatit o zahraniční stanice Travel Channel, National Geographic Channel/National Geographic Channel HD, Eurosport/Euros­port HD, Extreme Sports Channel, JimJam, MGM Central Europe, History Channel/History Channel HD, Fishing and Hunting, DoQ, Viasat History, Viasat Explorer/Spice a Jetix (Fox Kids). Aktuální seznam dostupnosti služby je možné najít na webu jejího providera.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).