Hlavní navigace

Markíza svůj druhý kanál nakonec chystá

16. 6. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 6. 2008

Zatímco ještě v pátek tvrdila deníku Pravda mluvčí komerční televize Markíza Oľga Dúbravská, že druhý kanál slovenská jednička nechystá, v sobotu už tomu bylo jinak. Deník SME přinesl 14. června informací, že tematická televize je na cestě a bude spuštěna v horizontu tří let. Bližší informace však odmítlo vedení kanálu poskytnout. Nový program označovaný prozatím pracovním názvem Markíza 2 bude odpovědí na televizi Joj Plus, projekt TV Joj.

BRAND24

Ten by měl odstartovat na přelomu září a října. Přesná částka na jeho start není známá, Richard Flimel, ředitel televize, ji nechtěl prozradit. Vše by však mělo záviset na ceně koupených filmů a seriálů. Komerční televize by si měla podle odhadů na sebe vydělat již za dva roky. Filmy a seriály by měly ve vysílání tvořit 80 % pořadů. Kanál se chce od klasické TV Joj odlišit a přilákat ke svým obrazovkám diváky, které ji dlouhodobě nesledují.

ČTĚTE TAKÉ:
Joj Plus by měla odstartovat na přelomu září a října
Slovenská televize Joj přijde na podzim s filmovým kanálem Joj Plus

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).