Hlavní navigace

Markíza se „otevře“ svým divákům. Pozvala i Onura z telenovely

19. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 8. 2011

Nejsledovanější slovenská televize Markíza oslaví 31. srpna své patnácté narozeniny. Při této příležitosti dá divákům nahlédnout do své kuchyně prostřednictvím Dne otevřených dveří, který se bude konat již zítra. Prostory televize, a také sesterského kanálu Doma, budou návštěvníkům přístupné od deváté hodiny do osmnácti hodin.

K TÉMATU: Markíza bude mít za měsíc patnáctiny. Slaví je už teď

Markíza slibuje, že Den otevřených dveří bude plný překvapení. Chybět nebude autogramiáda moderátorů a herců, vystoupení zpěváků a hudebních skupin, přehlídky studií a přenosových vozů, dětské atrakce a tombola. Vzhledem k tomu, že jde však o patnácté výročí, televize si připravila pro návštěvníky něco speciálního. Jako exkluzivní hosté zde vystoupí Bergüzar Korel a Halit Ergença, tedy hlavní představitelé telenovely Tisíc a jedna noc, která na Slovensku výrazně bodovala, ovšem v České republice cílovou skupinu příliš neoslovila.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Markíza získala licenci pro celoplošné digitální vysílání Markízy Cinema

Vzhledem k mimořádnému zájmu příznivců televize Markíza o Den otevřených dveří bude posílená i doprava do Záhorskej Bystrice. Pravidelná linka číslo 37 bude doplněná autobusy označenými na místo čísla linky písmenem M (právě to symbolizuje název nejúspěšnější slovenské televize, pozn. red.), které budou jezdit v dvacetiminutových intervalech v čase od 8:10 do 17:10 v úseku Nový most – Televize Markíza, upřesnila PR manažerka stanice Miroslava Labašová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).