Hlavní navigace

Markíza na svém webu promuje program Galaxie sport

9. 3. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 3. 2009

Slovenská televize Markíza na svém webu do donedávna uváděla program své sesterské Novy sport pod označením Galaxie. A to i několik měsíců po tom, co došlo ke přejmenování tohoto kanálu, který Markíza přímo promovala masivní kampaní ve svém televizním vysílání. Podle mluvčí televize šlo o chybu externího dodavatele programového přehledu, který se objevuje na webu.

Na záměnu Novy sport s bývalou Galaxii upozornil server Mediálne.sk. Kanál Galaxie sport se v říjnu minulého roku přejmenoval na Nova sport, na webu Markízy však zůstal jako Galaxie až do konce února. „TV program je automatizovaná služba, kterou zajišťuje externí společnost. My klademe důraz zejména na přesnost programu TV Markíza, program dalších stanic se přebírá a aktualizuje v nastavených intervalech. Zmíněný nedostatek byl odstráněn,“ uvedla pro Mediálne.sk mluvčí TV Markíza Oľga Dúbravská.

BRAND24

K TEMATU: Galaxie sport končí, přichází širokoúhlá Nova sport

Nova sport vznikla 4. října 2008 jako pokračovatel Galaxie sport. Nova změnu komunikovala pouze jako změnu názvu, reálně však došlo i ke změně provozovatele a nabytí nové licence. Tu nyní přímo kontroluje provozovatel Novy, společnost CET 21, předtím to byla společnost Galaxie sport, a.s.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).