Hlavní navigace

Markíza chce využít zájem o Tisíc a jednu noc, reprízuje ji na TV Doma

22. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
22. 3. 2011

Dvojitý efekt dobré sledovanosti turecké telenovely Tisíc a jedna noc chce využít nejsledovanější slovenská televize Markíza. Od tohoto týdne ji vysílá i na svém druhém programu, ženském kanálu TV Doma. Informoval o tom server Mediálne.sk, podle něhož však nejde o reprízy všech dílů Tisíce a jedné noci od samého začátku, nýbrž opakování telenovely z předchozího večera na Markíze.

K TÉMATU: Markíza bude vysílat Tisíc a jednu noc každý všední den po 20:00

Na TV Doma půjde seriál vždy v pondělí, úterý, středu a pátek od 15:25, uvedl web. Na Markíze seriál pokračuje bez větších změn, jen v pondělí se posouvá jeho start o hodinu později, po Česko Slovenské SuperStar, dodal. Do minulého týdne vysílala Markíza pondělní díly druhé řady této pěvecké soutěže až od 21:10 hod., právě po Tisíci a jedné noci. Tyto díly SuperStar ale byly předtáčené, a tak se mohly jejich vysílací časy na Nově a Markíze lišit. U přímých přenosů to nelze.

BRAND24

TABULKA: Sledovanost telenovely Tisíc a jedna noc na televizi Nova

Tisíc a jedna noc je stále jedním z nejsledovanějších televizních pořadů na Slovensku, oslovuje více diváků než hlavní zpravodajská relace Markízy Televizní noviny. Mírně více diváků má už jen zmíněná druhá řada Česko Slovenské SuperStar. V České republice se seriálu tolik nedaří, Nova jej musela po prvních čtyřech dnech přesunout z hlavního vysílacího času, kde oslovoval v průměru 1,3 milionu dospělých diváků, do podvečera na půl šestou. Tam má stabilně milionové publikum.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).