Hlavní navigace

Majitel UPC přichází s novou lifestylovou televizí Fine Living Network

25. 3. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
25. 3. 2010

V nabídce kabelové společnosti UPC se od dubna objeví nový lifestylový program Fine Living Network (FLN) z produkce sesterské společnosti Chello Zone. Měl by vyplnit prostor, který zatím obsazuje další televize této firmy, zábavný kanál pro ženy Zone Club, který se přejmenuje právě na FLN. Informovala o tom mediální zástupkyně společnosti Barbora Sopková.

K TÉMATU: Kabelový kanál Zone Club se změní na Fine Living Network

Stanice FLN bude prezentovat práci těch nejlepších světových designérů, kuchařů či odborníků na módu a životní styl. Vysílání bude čerpat z vlastní premiérové produkce společnosti Scripps Networks, kterou budou doplňovat vybrané pořady jiných producentů, uvedla Sopková. FLN je společným produktem Chello Zone a Scripps Networks Interactive.

BRAND24

Nová televize se zaměří na pět hlavních žánrů: domácnost, vaření, cestování, životní styl a zdraví. Kromě české UPC se objeví také v nabídce této společnosti na Slovensku, kde má jeho distribuci na starost společnost Chello Central Europe. Tuto firma, stejně jako Chello Zone, vlastní majitel UPC, americká společnost Liberty Global mediálního magnáta Johna Maloneho.

Chello má zároveň vyjednat zařazení programu FLN do nabídky dalších kabelových, satelitních a IPTV společností.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).