Hlavní navigace

Magazín Sama doma dostal vlastní webové stránky. Plánují se další

9. 2. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 2. 2011

Vlastní webové stránky má od včerejška magazín ČT 1 Sama doma věnovaný především ženám v domácnosti. Zájemci, respektive zájemkyně, zde najdou jeho živé vysílání, archiv, přehled témat aktuálního vydání, přepisy rad a rozhovorů, fotogalerii a řadu dalšího. Stránky se uživatelům zobrazí po zadání adresy http://www.sama-doma.cz/, která je přesměruje na http://samado­ma.ceskatelevi­ze.cz/.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Comeback Světlany Zárubové – Witowské v České televizi se nekoná

Populární pořad pro ženy vysílá ČT 1 od ledna vždy dvě a půl hodiny denně, má výrazně spotřebitelský a informační charakter, proto bylo nutné mu dodat odpovídající internetové zázemí, sdělil serveru DigiZone.cz ředitel sekce Nová média České televize Milan Fridrich. Podobně by se do budoucna měly dočkat webových stránek také pořady Máte slovo, Objektiv, Reportéři ČT nebo 168 hodin. Je sice pravdou, že internetovou prezentaci má na webu ČT každý pořad, ovšem jedná se povětšinou pouze o strohé informování, které se orientuje pouze na to, kdo pořad moderuje a co v něm divák uvidí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).