Hlavní navigace

Libor Bouček odchází z Evropy 2 na Frekvenci 1, bude moderovat ranní vysílání

4. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Po téměř devíti letech strávených na Evropě 2 pociťuji výzvu a možnost posunout se do nové sféry,” prohlásil moderátor, který na Evropě 2 strávil devět let

Novým moderátorem ranního vysílání rádia Frekvence 1 bude od září Libor Bouček, který doposud působil v sesterské Evropě 2. „Po téměř devíti letech strávených na Evropě 2 pociťuji výzvu a možnost posunout se do nové sféry. Za poslední roky je to pro mě největší změna a už teď se těším na posluchače rádia Frekvence 1,“ uvedl k této změně. Bouček tak bude od září vysílat přímo proti Ranní show Evropy 2 s Leošem Marešem a Patrikem Hezuckým. Podle jeho slov však mají obě rádia a jejich ranní vysílání jiné posluchače.

BRAND24

K TÉMATU: Prima Cool udělá z Ligy mistrů show s Liborem Boučkem a Dianou Kobzanovou

„Člověk absolvuje mnoho srovnání a pro jeho osobní růst je nejlepší srovnávat se s nejlepšími. Zdá se, že teď uzrál čas i pro nás. Na druhou stranu, rádia Evropa 2 a Frekvence 1 jsou tak rozdílná. Mou největší motivací je udělat nejlepší show pro své posluchače,” říká Libor Bouček. „Libora sleduji dlouhou dobu a nejde přehlédnout, jak roste profesně i osobnostně. V tom je opravdu na naše poměry výjimečný. Podle mého soudu není dnes v ČR moderátor s větším potenciálem a budoucností. Je to sázka na tutovku,” míní ředitel Frekvence 1 Miroslav Škoda.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).