Hlavní navigace

Letošní ankety TýTý se zúčastní i digitální televize Barrandov

31. 1. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
31. 1. 2010

O televizní ceny TýTý budou letos usilovat také pořady a moderátoři digitální plnoformátové televize Barrandov. Je to vůbec poprvé v historii, kdy se soutěže zúčastní i jiná televize než ČT, Nova a Prima. Informoval o tom místopředseda představenstva a ředitel marketingu TV Barrandov Janis Sidovský.

TV Barrandov se jako jediná z nových digitálních televizí zúčastní ankety televizní popularity Týtý, kterou vyhlašuje časopis Týdeník Televize. Vedle České televize, Novy a Primy je tak čtvrtou stanicí, která získala právo nominovat vlastní tváře a pořady do 19. ročníku této tradiční divácké soutěže, uvedl Sidovský.

BRAND24

Do prvního kola ankety, které proběhne od 1. do 28. února, Barrandov nominoval tváře a pořady na základě interního hlasování zaměstnanců televize. Nominovaným během února odvysílá spoty v rámci svého vysílání a pro anketu zřídila i speciální stránku na svém webu, dodal Sidovský. A které osobnosti a pořady Barrandov nominuje do letošních cen TýTý?

  • Osobnost televizního zpravodajství – Miloš Čížek (moderátor předpovědi počasí Jak bude)
  • Osobnost televizní publicistiky – Zuzana Bubílková
  • Osobnost televizní zábavy – Jan Saudek (z fotografa moderátorem vlastní talk show)
  • Pořad roku – Politická střelnice (moderuje Zuzana Bubílková)
  • Seriál roku – Odsouzené (česko – slovenský projekt z prostředí ženské věznice)

V případě, že nominovaní TV Barrandov obdrží potřebný počet hlasů, postoupí do druhého kola ankety, jejíž výsledky budou vyhlášeny 27. března v pražském Divadle na Vinohradech, doplnil Sidovský.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).