Hlavní navigace

Late night show na TV Metropol budou moderovat i Jakub Kohák a Alex Doležalová

25. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Noční talk show, které se na obrazovku pražské televize Metropol dostanou v průběhu května, už mají své moderátory. Budou jimi Petr Skočdopole, Jakub Kohák, David Suchařípa a Alex Doležalová.

Pravděpodobně od druhého květnového týdne začne pražská televize Metropol vysílat další ze svých nových formátů, kterým bude tentokrát late night show. Server DigiZone.cz získal jména osobností, které se v rolích moderátorů představí. Budou to konkrétně Petr Skočdopole, Jakub Kohák, David Suchařípa a Alex Doležalová. Prozatím poslední programovou novinkou, která se ve vysílání Metropole objevila, byl herní magazín Indian. Stanice ho vysílá od začátku tohoto měsíce.

BRAND24

K TÉMATU: Televize Metropol bude vysílat od května každý večer late night show

Petr Skočdopole bude moderovat politickou lata night show, Jakub Kohák s Davidem Suchařípou budou řešit vlastní témata a poradnu týkající se vztahů, sexu a podobných záležitostí si vezme na starosti Alex Doležalová. Skočdopole působil v minulosti jako dlouholetý šéfredaktor týdeníku Instinkt, Kohák je pro změnu známý jako režisér, ale vyzkoušel si několikrát i roli herce. David Suchařípa se objevil v řadě seriálů – 4teens, Trapasy, Bazén, Ordinace nebo Bídníci. Alex Doležalová je psycholožkou a bývalou manželkou kontroverzního publicisty Jiřího X. Doležala.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).