Hlavní navigace

Krbec jedním z jednatelů společnosti MTG Broadcasting CZ, servisní firmy Primy

15. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Pod hlavičkou polovičního vlastníka Primy, tedy skupinou MTG, pracuje Krbec od začátku loňského roku. Novým šéfem internetu Novy se stal po Krbcově odchodu Petr Horák.

Jedním z jednatelů společnosti MTG Broadcasting CZ, která je servisní firmou FTV Prima, provozovatele televize Prima a jejích tematických klonů, se stal letos čtyřicetiletý Pavel Krbec, manažer nových médií v MTG pro oblast střední a východní Evropy. Informoval o tom server Borovan.cz. Vedle Krbce je dalším jednatelem společnosti, která sídlí na stejné adrese jako FTV Prima, Emil Stoica. Předmětem podnikání firmy je podle Obchodního rejstříku výroba, obchod a služby. Podle serveru Borovan.cz by měl Pavel Krbec v nové pozici zodpovídat za hospodaření firmy.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Proč šéf Primy Marek Singer skončil ve vedení švédské skupiny MTG?

Pod hlavičkou polovičního vlastníka Primy, tedy skupinou MTG, pracuje Krbec od začátku loňského roku. Novým šéfem internetu Novy se stal po Krbcově odchodu Petr Horák, dosavadní ředitel placených služeb skupiny Nova. Ten aktuálně působí na pozici ředitele sekce nových projektů. Krbec opustil Novu v minulosti kvůli šetření, která nastolil současný generální ředitel Christoph Mainusch. Šetření se výrazně dotklo především netelevizních aktivit, včetně internetu. Některé weby Nova zrušila nebo pospojovala, internetovou sekci opustila část zaměstnanců. Skončil například i internetový zpravodajský kanál Nova News.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).