Hlavní navigace

Komentáře Eura na Primě jsou v pořádku, tvrdí její ředitel

12. 6. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
12. 6. 2008

Někteří diváci, ale např. také bulvární deník Blesk, nebyli spokojeni s kvalitou komentářů fotbalového Eura na televizi Prima. Její ředitel Marek Singer je však jiného názoru. Podle něj není nic zásadního, co by svým lidem vytknul. My už jsme na začátku říkali, že Euro budeme vysílat trošku jiným způsobem než Česká televize z dobrých důvodů, protože máme k tomuto sportu jiné pojetí. Podle mě to, jak Euro děláme, a to jsou i dejme tomu reakce diváků, je více emociální a děláme ho více přátelsky, konstatoval včera v pořadu Impulsy Václava Moravce Marek Singer.

BRAND24

ANALÝZA: Euro 2008 na Primě: Vítěz z pozice outsidera?

Singer okomentoval i výsledek sledovanosti prvního zápasu mezi Českou republikou a Švýcarskem, který činil 1.2 milionu diváků a byl tedy pro komerční dvojku nadprůměrný. Ředitel Primy je optimistou a myslí si, že čísla půjdou ještě více nahoru. Navíc doufá, že Euro jako takové napomůže televizi k dalšímu růstu. U ostatních fotbalových zápasů se ale Primě podařilo ukrojit vždy pouze okolo pětadvaceti procent z koláče sledovanosti. Ani to nepovažuje Singer za neúspěch. 25 % v podstatě odpovídá, řekl.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).