Hlavní navigace

Klausův tradiční bilanční projev vidělo na Nově 462 tisíc diváků. Vyhrál

8. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 3. 2012

UVNITŘ FOTO Tradiční bilanční projev prezidenta republiky Václava Klause, který ho každoročně poskytuje televizi Nova, si nenechalo včera po půl jedenácté večer ujít 462 tisíc diváků starších 15 let. Pro stanici to tak znamenalo podíl na publiku 22,7 %. Česká televize vysílala proti Klausovi na Jedničce britský seriál Podfukáři a na Dvojce Edith Piaf, Prima family americký formát Castle na zabití a Barrandov francouzskou komedii Rozvody. I když byla sledovanost Roku Václava Klause poměrně nízká, ostatní stanice ho neohrozily.

K TÉMATU: Václav Klaus dnes večer na Nově zbilancuje rok 2011. Živě od 22:30

BRAND24

A o čem byla v půlhodinovém bilančním rozhovoru s Klausem řeč? Stejně jako v předchozích bilančních rozhovorech se probíralo uplynulých dvanáct měsíců jeho funkčního období. Hovořilo se o událostech z domova i ze světa, jako byly například rasové nepokoje na severu republiky nebo stále se prohlubující krize Řecka. Moderátorka Markéta Fialová, které interview s prezidentem republiky vedla, se dotkla i ožehavých aktuálních témat, například tzv. týdne neklidu vysokoškoláků nebo uvěznění výtvarníka za přelepené panáčky na semaforech,

Moderátorka Markéta Fialová při včerejším bilančním rozhovoru s prezidentem republiky Václavem Klausem. (Zdroj: TV Nova)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).