Hlavní navigace

Katolická TV LUX se chce dostat do peoplemetrového měření

17. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
17. 9. 2008

Nová slovenská katolická televize TV LUX, kterou mohou zachytit čeští diváci na satelitu Thor 3 na pozici 0.8 st. záp., má zájem, aby byla zařazena do měření sledovanosti pomocí tzv. peoplemetrů. Sdělila to prostřednictvím své tiskové zprávy. Kanál je v současné době v počátečním stádiu vysílání a je dotovaný společníky, do budoucna se počítá s přenesením hlavního břemene financování na Klub přátel TV Lux (klub dobrovolných přispěvatelů), takto podobně funguje i české Rádio Proglas, a příjmu z reklamy.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Na satelitu odstartovala slovenská televize Lux (UVNITŘ VIDEO)

Vysílání reklamy se bude řídit Etickým kodexem reklamy TV Lux. Marketing televize je připravený v blízké době rozběhnout cílené aktivity na zvýšení povědomí značky TV Lux ve společnosti a mezi svými potenciálními klienty, sdělilo vedení kanálu. Katolická televize ve zprávě dále uvedla, že ji kromě volného vysílání na satelitu může sledovat teoreticky 250 tisíc Slováku, kteří si abonují platformu Digi TV, a přibližně 65 tisíc zákazníků s kabelovou přípojkou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).