Hlavní navigace

Karneval zařadí ČT 4 Sport do nejnižší programové nabídky

13. 3. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
13. 3. 2007

Všichni zákazníci kabelové společnosti Karneval Media budou moci sledovat program ČT 4 Sport. Firma se rozhodla tuto stanici zařadit do nejnižší programové nabídky Mini. Doposud si ji mohli naladit pouze předplatitelé rozšířené, a tedy dražší nabídky. Televizní kanál ČT 4 Sport je do nabídky Mini zařazován postupně a celý proces bude probíhat do konce března, informoval František Malina, mluvčí společnosti UPC Česká republika, s níž se Karneval letos sloučí.

BRAND24

Karneval v této souvislosti začal nabízet všem novým předplatitelům nabídky Mini slevu 50 procent na první čtyři měsíce. Slevu je možné získat při objednávce do konce března, uvedl Malina. UPC a Karneval tak nabídnou všem svým zákazníkům přístup ke všem pozemně šířeným televizním stanicím: ČT 1, ČT 2, ČT 4 Sport, ČT 24, Nova a Prima. Na většině kabelových sítí jsou všechny národní programy přenášeny ze satelitu, aby byla zajištěna nejvyšší možná kvalita vysílání, dodal Malina.

Sjednocení nejnižší programové nabídky souvisí s postupným slučováním Karnevalu s UPC. Karneval jako samostatná značka letos v létě zanikne, poté jeho zákazníci přejdou pod UPC.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).