Hlavní navigace

Kanál Extreme Sports čeká v květnu oživení vizuálu a nové pořady

14. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 4. 2010

Nové pořady a oživení grafického vizuálu chystá na 3. května kanál Extreme Sports. Cílem je především nejen udržení stávající cílové skupiny, kterou jsou především muži ve věku od 25 do 40 let, ale také získání dalších diváků v podobě žen a mladší a střední generace. I nadále se mohou diváci těšit na tradiční i netradiční extrémní sporty, ale objeví se zde také více pořadů o lifestylu a zábavě.

V rámci nové strategie bude Extreme Sports Channel nadále představovat ty nejlepší události a sportovce ze světa BMX, motokrosu, skateboardingu, surfingu, snowboardingu a dalších akčních sportů, přesto se diváci dočkají i alternativních pořadů a přenosů, které svět extrémních sportů poodhalí z jiného úhlu pohledu, upozornila manažerka Barbora Sopková. Jednou z novinek bude například pořad Fantasy Factory se známým skateboardistou Robem Dyrdekem. Program vysílá s českými titulky a je mimo jiné součástí digitální kabelové nabídky společnosti UPC.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).