Hlavní navigace

Kanál AXN spustil na webu přehrávač svých filmů a seriálů

18. 9. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 9. 2009

Na stránkách www.axn.cz může nyní divák zdarma vidět pořady, které mu na televizní obrazovce utekly. Jejich obrazová kvalita sice není příliš velká, ale pro obyčejné přehrání, postačí. Stránky AXN nyní nabízejí šanci sledovat některé z premiérových filmů či seriálů kanálu přímo po televizním odvysílání. Díky tzv. AXN Playeru jsou pořady dostupné zcela zdarma po celý týden.

Webové stránky sice uvádějí, že přehrávač sám pozná, jak rychlé připojení máte a podle toho vám nabídne kvalitu videa, ale skutečnost je taková, že ani při více než 20 Mbps nebyla kvalita obrazu nijak oslnivá, spíše naopak. Služba, kterou nyní AXN na internetu nabízí, může připomínat tzv. video on demand, neboli video na vyžádání, jehož výhoda však tkví právě v tom, že sledování není zpoplatněno. V AXN Playeru je možné se podívat také na některé ukázky z chystaných formátů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).