Hlavní navigace

Joj už vysílá reality show Mami, ožeň mě!, kterou natočila s Primou

19. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 10. 2011

Novou reality show Mami, ožeň mě!, v níž se matky snaží najít pro svého syna partnerku a budoucí manželku a jež vznikla ve spolupráci české televize Prima a slovenské Jojky, už mohou sledovat diváci televize Joj. Stanice ji uvádí v úterý večer od 21:15 hod. Zjevně přitom jde o stejný pořad, který divákům v příštím roce se stejnými protagonisty nabídne i Prima. V reality show se totiž střídají rodiny z České republiky a Slovenska.

K TÉMATU: Další reality show na Primě: Mami, ožeň mě

BRAND24

V aktuálně vysílané reality show na Jojce se navíc při zpovídání žen a dívek, které usilují o srdce vybraných „synáčků“, objevuje na pozadí studia logo s názvem pořadu, přičemž u Češek je tento název český – Mami, ožeň mě! – kdežto u Slovenek slovenský – Mama, ožeň ma!. Obě televize reality show natáčely již letos na jaře a v létě, Prima ji ale nakonec do podzimního schématu nezařadila. Oproti Joj patrně změní v celém pořadu pouze doprovodný komentář, místo slovenského dá český.

Na Jojce se novému formátu daří, toto úterý jej sledovalo 26,5 procenta publika ve věku od 12 do 54 let, na které stanice primárně cílí. Nejvíc se této reality show daří mezi mladými diváky od 15 do 34 let, u nichž dosáhla podílu 31,2 procenta a ve městech 29,2 procenta, informoval PR manažer televize Joj Jozef Gogola.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).