Hlavní navigace

Joj odvysílala premiéru rozhlasové show v televizi

18. 8. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 8. 2009

Dvě hodiny z ranní show populárního Fun rádia mohou denně sledovat i diváci televize JOJ. Ta jim včera nabídla první televizní vysílání populární dvojice Adela & Sajfa. Jak uvádí server Mediálne.sk, první vydání ale nebylo přizpůsobeno pro televizi. Joj ho snímala přímo z rozhlasového studia, a kromě několika statických kamer měla k dispozici jen jednu pohyblivou kameru. Ranní program Fun rádia se do televizního vysílání rovněž moc nehodil. Televize musela překrývat některé komerční pasáže hudbou nebo vlastním servisem.

BRAND24

Moderátoři se televizním divákům osobitně nevěnovali. Dokonce se ani neloučili, rozhlasový pořad končí v 10.00, zatímco Jojka své diváky odpojila v 9.00. Celé vysílání připomínalo spíš sledování lepší webkamery než pořad pro televizi.

Fun rádio přitom má zkušenosti s televizní produkcí. Před několika lety produkovalo hodinový pořad pro Slovenskou televizi FUN O 5, který se vysílal souběžně v rádiu i televizi a byl technicky i dramaturgicky přizpůsobený pro obě média.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).