Hlavní navigace

Janis Sidovský bude hostem on-line chatu Berounského deníku

10. 8. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 8. 2009

Člen vedení plnoformátové digitální televize Barrandov Janis Sidovský bude dnes od 10.00 hodin hostem on-line chatu na webu Berounského deníku. Čtenáři mu můžou pokládat otázky nepřetržitě až do 11.14 hod. dnešního dne. Sidovský patří k odborníkům v oblasti public relations v šoubyznysu, v posledním roce se věnuje zejména činnosti uvnitř nové televize Barrandov, kde zastává funkci ředitele marketingu a PR. Zároveň je členem programové rady, která se podílí na sestavování programu této plnoformátové televize.

Televize Barrandov vysílá od 11. ledna tohoto roku primárně přes DVB-T, kabelové, satelitní platformy a IPTV. Prakticky využívá všech dostupných možností jak se dostat k divákovi. Dokonce si v Třinci zřídila ve spolupráci s Českými radiokomunikacemi i samostatný vysílač, kde zatím působí jako jediná. V celoplošném vysílání má ale zajištěnou atraktivní kanálovou pozici v multiplexu 2 po boku televizí Nova, Nova Cinema, Prima a Prima Cool/R1.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).