Hlavní navigace

IPTV od Telefóniky má jméno a cenu: O2TV, 547 korun měsíčně

31. 8. 2006
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
31. 8. 2006

Společnost Telefónica O2 Czech Republic konečně doplnila poslední místa tajenky se zkratkou IPTV. Služba se v česko-španělském podání bude jmenovat O2TV a zákazník bude mít na výběr hned dvě základní nabídky: O2TV Zábava a O2TV Kino. První seznam čítá 24 stanic (osm českých) a je zaměřený na příznivce zpravodajství, přírody a sportu. Varianta O2TV Kino cíluje naopak filmové fanoušky, má jen čtyři české celoplošné televize a k nim po dvojicích programů HBO a Cinemax. Další stanice Telefónica nabídne v rámci šesti doplňkových balíčků.

Kolik bude televize po Internetu od Telefóniky stát? Pro běžného zákazníka je měsíční paušál za základní nabídku 547 korun, a to včetně DPH. Výhodnější sazba čeká uživatele služby O2 Internet Expres, kteří si za IPTV připlatí „jen“ 448 korun za měsíc. Filmy ve službě Videotéka budou k půjčení za sazbu od 11 do 83 korun na den. Telefónica ale láká nové duše na akční nabídku: Všichni zákazníci, kteří si v období od 1. září do 31. října 2006 objednají základní programovou nabídku O2TV Zábava nebo O2TV Kino zaplatí za první měsíc využívání této služby pouhou 1 Kč bez DPH. Aktivace, instalace, pronájem potřebného set-top-boxu a přístup k TV Archivu budou také účtovány po jedné koruně. Navíc jako bonus zákazník získá první film z Videotéky v kategorii Filmové hity za 1 Kč.

BRAND24

Další slevu operátor nabízí lidem, kteří už využívají dvě jeho služby (pevnou linku, mobil a/nebo Internet) a pro třetí (např. IPTV) se teprve rozhodují. Zákazníci po aktivaci novinky dostanou bonus 2000 korun. Tato částka bude uplatněna ve formě pravidelné slevy z účtu za mobilní telefon po dobu dvanácti měsíců. Podmínkou pro získání slevy je využívání alespoň 1 mobilního tarifu a pevné linky v kombinaci s některou z dalších služeb, informuje tisková zpráva společnosti.

A kdo si IPTV od Telefóniky může objednat? Operátor vzkazuje: Služba 02 TV je nyní potenciálně dostupná na více než jednom milionu telefonních pevných linek v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Plzni, Liberci, Českých Budějovicích a celé řadě okresních měst. Další pokryté oblasti budou rychle přibývat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).