Hlavní navigace

Internetová televize DVTV slaví rok, fanoušky prosí o finanční podporu

28. 5. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO – Ve druhém roce života chce úspěšně rozjetý internetový projekt bývalého týmu Událostí, komentářů vyrazit i do regionů a natáčet rozhovory po celé České republice.

Ve středu 27. května to byl přesně jeden rok, kdy si mohli diváci poprvé pustit na internetu nový projekt mediálního domu Economia, diskusní „televizi“ DVTV. Od samého počátku stojí u DVTV původní tým moderátorů a editorů Událostí, komentářů České televize. Pravidelní diváci už si zvykli na bývalé tváře veřejnoprávního média v podání Martina Veselovského a Daniely Drtinové, zapomenout ale nesmíme například ani na Jana Rozkošného, který se na přípravě celého konceptu vysílání podílí. DVTV se po několika měsících stala základem pro platformu Aktuálně.TV, do níž patří například i Tech News, Svět na hraně nebo Střih.

BRAND24

ROZHOVOR: Martin Veselovský: DVTV je od začátku tak trochu punková záležitost

Economia může celý projekt považovat za úspěšný. Na sociální síti Facebook má DVTV přes 44 tisíc fanoušků, na Twitteru pak 18 tisíc příznivců. Máme pocit, že je čas na další krok, říká Daniela Drtinová ve videu, které natočila bezprostředně v rámci oslav se svým kolegou Martinem Veselovským. V neděli 31. května spustíme crowdfundingovou kampaň na serveru Startovač.cz. Během třiceti dní se budeme snažit získat tolik peněz, aby DVTV mohla být v druhém roce ještě silnější, informuje Drtinová a Veselovský ji doplňuje: „To všechno kvůli tomu, abychom vám mohli nabídnout více rozhovorů. Abychom mohli jezdit natáčet po České republice a mohli vyjíždět do regionů.“

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).