Hlavní navigace

Internetová televize Blesku nabídne divákům zábavný formát Selfie z Prahy

7. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Jde o další z kroků k posílení integrace našich redakcí do jednoho velkého multimediálního newsroomu, připravujeme řadu dalších projektů,“ konstatoval šéfredaktor Blesku Radek Lain.

Programová novinka Selfie z Prahy, která se bude vysílat vždy v pátek od 8:00 v rámci televizní sekce bulvárního deníku Blesk, reaguje na celosvětový zpravodajský trend, kdy redakce hledají metody, jak produkovat videa s maximální kreativitou a minimálními náklady. Selfie z Prahy je několikaminutová zpravodajská one-man show, kdy reportér sám se svým chytrým telefonem chodí po Praze a sbírá zajímavé postřehy a novinky. Vždy na konci týdne je tak návštěvníkům Blesku.cz nabídne v neobvyklé formě.

BRAND24

Blesk TV zavádí novinku Selfie z Prahy
Autor: Czech News Center

Blesk TV zavádí novinku Selfie z Prahy

ČTĚTE TAKÉ: Kámasútra před 22. hodinou? Nova na ni doplatila díky reklamě na speciál Blesku

Matěj Smlsal natáčí videa za pomoci iPhone selfie tyče a přídavných mikrofonů, které s novým formátem redakce testuje i pro další využívání. Také novinářsky tím reportér získává výhodu – je mobilnější, rychlejší a díky mobilu může točit prakticky okamžitě, kdekoliv se nachází, uvedl vedoucí online zpravodajství Blesk.cz David Vaníček. Selfie z Prahy je jeden z dalších kroků k posílení integrace našich redakcí do jednoho velkého multimediálního newsroomu, připravujeme řadu dalších projektů, do kterých zapojíme takto šikovné reportéry, doplnil šéfredaktor Blesku Radek Lain.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).