Hlavní navigace

I chystaný kanál Markízy může mít neobvyklý název - Dajto! TV nebo Televízia Dajto!

17. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Dajto! TV už je několikátým označením pro chystaný třetí kanál televize Markíza, který má odstartovat na Slovensku po skončení olympiády v Londýně.

Neobvyklý název Dajto! TV by mohla mít chystaná stanice z portfolia kanálů slovenské Markízy. Server Mediálne.sk, který informaci přinesl, se odvolává na důvěryhodný zdroj zevnitř televize. Markíza se k tomuto názvu odmítla oficiálně vyjádřit. U Úřadu průmyslového vlastnictví na Slovensku má podanou žádost i o registraci dalších známek. Týká se to názvů TV Dajto!, Televízia Dajto! a Dajto! Televízia. Markíza vlastní také domény www.dajto.sk, www.dajtotv.sk a www.tvdajto.sk.

BRAND24

K TÉMATU: Nový kanál Markízy odstartuje v srpnu. Nápadně se podobá připravovanému Fandovi

Chystaná stanice společnosti Markíza Slovakia už prošla před svým startem několikerou změnou svého názvu. Její pracovní označení byla Markíza Cinema, Markíza Action, a nakonec i Ego. O něm nedávno informoval blog O médiách slovenské novinářky Miroslavy Kernové. Poměrně neobvyklý název pro svůj nový kanál zvolila CME i v České republice. Pojmenovala ho Fanda, což má symbolizovat nejen typicky české jméno, ale mimo jiné i fanouška filmů, seriálů, sportu a erotiky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).