Hlavní navigace

Hotel Paradise se vrací na Primu, vyzkouší si na něm čistě internetovou reality show

23. 5. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Prima chce zkusit, jak by fungovala její vlastní reality show na denní bázi, kterou by připravovala hlavně pro internet. Inspiruje se obrovským úspěchem podzimní čtvrté řady VyVolených.

Kontroverzní desátou řadu dánsko-švédské verze reality show Hotel Paradise nabídne svým divákům televize Prima. Pořad se ale neobjeví v televizi, nýbrž v internetové videotéce Prima Play, kde odstartuje 6. června a bude k dispozici denně s premiérou nového dílu vždy v 19 hodin večer. Na konferenci Digimedia 2014 to ve čtvrtek řekl ředitel Primy Online Daniel Grunt. „Chceme si tak vyzkoušet, zda by dávalo smysl vytvořit svoji vlastní denní reality show, která by byla primárně na internetu a denní přehledy by se objevovaly i v televizi,“ uvedl Grunt.

Tipy C

ROZHOVOR: Daniel Grunt: VyVolené na webu jsme chtěli zpoplatnit, reklama nám ale vydělá víc

Podle šéfa internetové divize Primy by původní internetová reality show nebyli další VyVolení, ale šlo by o velmi podobný projekt. „Určitě by to nebyla nijak okleštěná a levnější verze reality show,“ dodal. Prima dosáhla s čtvrtou řadou VyVolených obrovského úspěchu na internetu, z hlediska televizní sledovanosti ale pořad dopadl podprůměrně. „Během vysílání VyVolených jsme na Primě Play dosáhly nadpolovičního počtu přehrání videí z celého českého internetu,“ pochlubil se Grunt. Dánsko-švédský Hotel Paradise převezme Prima v původním znění a doplní ho českými titulky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).