Hlavní navigace

HN: Digitální TV Barrandov bude natáčet pořady pro Primu

5. 1. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
5. 1. 2007

Plnoformátová digitální televize Barrandov, která kvůli soudem zrušené licenci nemůže zahájit vysílání, bude vyrábět pořady pro televizi Prima. Uvádí to dnešní Hospodářské noviny s tím, že první zakázkou od Primy bude produkce licenční soutěže Deal Or No Deal od nizozemské společnosti Endemol, majitele práv k reality show Big Brother.

Ano je to pravda, půjde o programové novinky určené pro počáteční měsíce letošního roku, řekla deníku mluvčí Primy Jana Malíková. TV Barrandov už staví dekorace a provádí casting soutěžících. Natáčet se začne během několika týdnů, píší HN. Podle nejmenovaného zdroje z televizní branže, kterého noviny citují, by měla TV Barrandov pro Primu vyrobit celkem tři různé pořady.

Tipy C

Za normálních okolností by TV Barrandov jako plnoformátová televizní stanice přímo konkurovala Primě. Protože však nemůže zahájit vysílání, hledá jiné zdroje příjmů, aby si mohla udržet tým složený z bývalých zaměstnanců Novy a Primy. Řešíme, jak sehnat práci pro všechny, přiznal serveru DigiZone.cz generální ředitel TV Barrandov Petr Chajda.

Majitel TV Barrandov Tomáš Chrenek deníku naznačil, že jeho lidé připravují pořady i pro jiné televizní stanice: Tato parta lidí v současné době pracuje na poměrně zajímavých produkcích pro televize vysílající terestriálně. To znamená, že si na sebe bohatě vydělají. V případě potřeby jsme připraveni v krátké době zahájit digitální vysílání.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).