Hlavní navigace

HBO pustilo první díl Vinylu volně. Vidět ho můžete už teď

15. 2. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: archiv
AKTUALIZOVÁNO – Celosvětová premiéra hudebního seriálového dramatu Vinyl se uskutečnila dnes nad ránem. Pokud se připojíte na VoD službu HBO GO, uvidíte ji také.

AKTUALIZOVÁNO, 15. 2. 2016, 13:05 hod. – dnešní (pondělní) premiéra Vinylu na stanici HBO se u jednotlivých provozovatelů odehraje nejspíše všude ve 20:00 hod. (potvrzeno u freeSATu, Skylinku a UPC Horizon Go). 

Nový seriál od producentů Martina Scorseseho, Micka Jaggera a Terence Wintera (i když na zaslaném přebalu byli pouze první dva) se odehrává v sexem a drogami nasáklém světě hudebního showbusinessu sedmdesátých let. Příběh sledujeme očima newyorského ředitele krachující nahrávací společnosti, Richieho Finestry, jemuž se rozpadá také osobní život. Spolu s ním prožíváme závratnou jízdu americkou hudební scénou na počátku éry punku, diska a hiphopu, při níž začnou vycházet najevo důsledky jeho temné minulosti.

BRAND24

Tolik oficiální text HBO, které dodává, že seriál, resp. jeho úvodní díl (pilotní dvoudíl), je volně a bez registrace k dispozici pro kohokoliv. Premiéru si tak vlastně na HBO GO může udělat každý sám a třeba právě teď.

Podotýkám jen, že už nyní je vysílán v původním znění s českými titulky (!), což je vidět i z galerie.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).