Hlavní navigace

Halina Pawlowská se vrací do ČT, bude mít pořad Mamba show

18. 12. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 12. 2009

UVNITŘ LOGO POŘADU Na Kavčí hory se od příštího roku vrátí spisovatelka a moderátorka Halina Pawlowská. Pro Českou televizi bude připravovat nový zábavný pořad Mamba show, který bude režírovat Milan Šteindler. Televize si už nechala k tomu pořadu registrovat název a logo, podrobnosti o něm ale zatím tají. Chceme diváky trochu překvapit, vysvětluje mluvčí ČT Ladislav Šticha.

Logo nového pořadu Haliny Pawlowské Mamba show, který poběží od příštího roku na ČT 1

BRAND24

Dalším novým pořadem, který se stejně jako Mamba show objeví od příštího roku na programu ČT 1, bude diskusní relace Kontexty. Podle Štichy půjde o netradiční pohledy, analýzy a hledání souvislostí u témat, o kterých se právě mluví. Analyzujeme a hledáme souvislosti. Moderátoři zvou hosty napříč generacemi, aby se s nimi zamýšleli nad společenskými jevy, analyzovali je, hledali příčiny, souvislosti a důsledky. A vyprovokovali diváky k přemýšlení, prozradil mluvčí ČT serveru DigiZone.cz.

Kontexty se na Jedničce objeví od března příštího roku a budou mít týdenní periodicitu. Premiéru si odbudou v úterý 2. března večer (přesný čas ČT zatím nesdělila) a moderovat je bude Lucie Vopálenská, která v minulosti moderovala například diskusní pořad Na hraně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).