Hlavní navigace

Gynekolog Čtvrtníček už je on line

22. 12. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
22. 12. 2006

Internetový videoserver Stream TV zahájil včera zkušební provoz. Diváci se tu mohou podívat například na první díl seriálu Gynekologie 2 s Petrem Čtvrtníčkem v hlavní roli. V parodickém ztvárnění prostředí ženských lékařů bude hrát také Jiří Lábus. Úvodní epizoda nese název Pysky a její délka nepřekračuje pět minut. Celý děj se odehrává v jedné místnosti. Stream TV nabízí i další videa jako „Kozy nebo kozičky“ nebo „Náš hrdina – mocný inseminátor“. První je anketou s muži všeho věku o ideální velikosti ženského prsí, kterou podbarvuje hudba a prsa různých rozměrů. Druhé video se detailně zabývá oplodňováním krav.

Vedoucí projektu Patrik Zandl komentoval na svém blogu start Stream TV slovy: To, co uvidíte v prosinci na www.stream.cz ale není zdaleka všechno, co chystáme. Zatím zde najdete ochutnávku našeho zpravodajství, našich seriálů a pořadů či hudby. A když říkám ochutnávku, myslím tím ochutnávku. Nenajdete zde například možnost se zaregistrovat, protože registrace zpřístupní některé funkce, které zatím nebudou veřejně dány v plen. Řada věcí je také určena k otestování naší technologie a tezí či předpokladů. Chceme vidět, jak se liší reakce ‚profesionálních‘ uživatelů Internetu od reakcí méně zkušenějších uživatelů. Oficiální start „internetového média s možnostmi televize“ je plánovaný na 5. ledna 2007.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).