Hlavní navigace

Gábina Osvaldová napsala text ke startovní písni televize Barrandov

29. 12. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 12. 2008

Nová digitální televize Barrandov zahájí 11. ledna 2009 svoje vysílání písní Show Must Go On TV Barrandov, kterou otextovala Gabriela Osvaldová. Sdělil to ředitel PR a marketingu televize Barrandov Janis Sidovský. Píseň zazní na závěr opening show „Karneval na Barrandově“.

BRAND24

Autorem hudby je Roman Šandor, který jako hudebník spolupracoval například s Danem Bártou, Karlem Gottem, Helenou Vondráčkovou nebo Evou Pilarovou, dodal Sidovský. Osvaldová se věnuje psaní textů k písním dvacet let, je autorkou řady hitů Lucie Bílé. Na hudbu skladatele a manžela Ondřeje Soukupa napsala text k původnímu muzikálu Johanka z Arku a společně s ním zasedla v porotě televizních soutěží Česko hledá Superstar a X Faktor, uvedl šéf PR a marketingu televize Barrandov.

Demosnímek skladby, nazpívaný autorem ve svahilštině, televize zveřejnila na svém webu www.barrandov.tv. Kompletní nahrávku nazpívanou profesionálními zpěváky televize zveřejní 11. ledna 2009, slibuje Sidovský. Televize Barrandov je teprve druhou ze šesti nových digitálních stanic, které přede dvěma lety získaly licenci pro celoplošné zemské digitální vysílání, jež této licence skutečně využije a zahájí řádné vysílání v DVB-T.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).