Hlavní navigace

freeSAT zařadí od soboty Primu Zoom a Dajto, zájemci už je naladí nyní

29. 5. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

PARAMETRY UVNITŘ Nové stanice obsadily bývalé programové pozice po zpravodajských kanálech BBC World News a Bloomberg TV, které se už dříve přesunuly na jiné frekvence.

V nabídce satelitní služby freeSAT by UPC Direct, kterou provozuje lucemburská společnost UPC DTH, se od soboty 1. června objeví dlouho očekávané tematické programy Prima Zoom a Dajto. Tento krok avizoval operátor poměrně dlouhou dobu dopředu. Poprvé tato informace padla už 14. března na konferenci Prague Business Breakfast z úst výkonného ředitele firmy Magnuse Ternsjö. Tyto programy jsou hodnoceny veřejností velmi pozitivně a jsme rádi, že je budeme moci brzy přivítat ve své nabídce, uvedl tehdy Ternsjö.

K TÉMATU: Satelitní služba freeSAT rozšíří nabídku o Primu Zoom, Travel Channel HD a Dajto

Ačkoliv oba programy ještě nebyly oficiálně zařazeny do nabídky, stane se tak v sobotu, na satelitu Thor 6, kde své služby freeSAT nabízí, už se objevily dnes. Mohou je tedy prozatím naladit majitelé vlastních přijímačů. Co se týká licencovaných boxů, tady budou muset jejich majitelé ještě nějakou dobu počkat. Prima Zoom je jediným čistě dokumentárním kanálem, který je dostupný prostřednictvím pozemního vysílání. Od soboty ji najdou zákazníci v certifikovaných boxech na předvolbě 32. Dajto je slovenskou obdobou našeho Fandy.

ČTĚTE TAKÉ: Travel Channel HD od 1. května také v satelitní službě freeSAT by UPC Direct

BRAND24

Jsme rádi, že se nám podařilo rozšířit naši programovou nabídku balíčků freeSAT medium a freeSAT medium karta a doplnit je v České republice o stanici Prima Zoom a na Slovensku o Dajto. Tím se dále zpestří již tak dost bohatý balíček programů, který našim zákazníkům nabízí větší výběr bez navýšení poplatků. Naše balíčky freeSAT medium a freeSAT medium karta představují výhodnou nabídku, a pokud si zákazníci objednají navíc i naši rozšířenou a dobře hodnocenou službu freeSAT plus, mají jistotu, že dostávají nejlepší programy dostupné na trhu v obou zemích, uvedl při této příležitosti ředitel oddělení a marketingu operátora v Česku Jiří Kraval.

Parametry příjmu (bývalé programové pozice po BBC World News a Bloomberg TV): Thor 6 (1 stupeň západně), 12111/V, SR 28000, FEC 7/8, norma DVB-S

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).