Hlavní navigace

Filmový kanál Nostalgia otestoval kódování

16. 6. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 6. 2008

Dnes po 14. hodině si nový filmový satelitní kanál Nostalgia vyzkoušel kódování CryptoWorks. Na test upozornil server satCentrum. Televize se tak připravuje na přechod do kryptování svého signálu. Na transpondéru společnosti TRI R (platforma Skylink) na Astře 1E (23,5 st. východně) byl signál během kódování dostupný pouze na přístupových kartách Skylink a TT Kartách od společnosti Trade&Technology, kde bude součástí balíčku MULTI.

BRAND24

V tuto chvíli vysílá zkušebně pouze 25 filmů, k pravidelnému vysílání dojde až o prázdninách. Nostalgia odstartovala své vysílání 1. června a v rámci nekódovaného vysílání nabízí filmy, jako jsou např. Ostře sledované vlaky, Pane, vy jste vdova!, Panna a netvor nebo Babičky dobíjejte přesně. Nový kanál je aktivitou společnosti SPI International, která v Česku ale i dalších evropských zemích provozuje programy Filmbox, Filmbox Extra a Filmbox HD.

ČTĚTE TAKÉ:
Nostalgia může vysílat šestnáct hodin denně
Nostalgia bude v červnu testovat, naostro vyjede v červenci
V CS Linku odstartuje filmový kanál Nostalgia

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).