Hlavní navigace

FilmBox a Nonstop Kino už pro všechny diváky satelitního CS Linku

5. 7. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
5. 7. 2007

České filmové kanály FilmBox a Nonstop Kino od společnosti SPI International mohou přijímat už všichni předplatitelé české satelitní služby CS Link. Dosud tak mohli činit pouze klienti společnosti Trade nad Technology, jednoho ze dvou distributorů dekódovacích karet pro sledování programů satelitního CS Linku. Od tohoto týdne je nabízí i konkurenční distributor, firma Gital.

Dnešním dnem zařazujeme do naší nabídky placených programů dlouho očekávané stanice Nonstop kino a FilmBox. Prostřednictvím našich karet je tak možno přijímat již 12 kódovaných programů (vč. částečně kódované stanice Public TV), oznámila ve středu společnost Gital. Firma zároveň rozšířila možnost aktivačních období u předplacených karet pro příjem několika placených programů.

BRAND24

Všechny placené programy je možno ode dneška zaplatit na období 1, 3, 4, 6 měsíců a 1, 2 nebo 3 roky, některé dokonce i na období jednoho týdne, uvedl Gital. Satelitní příjem programů FilmBox a Nonstop Kino lze prostřednictvím tohoto distributora objednat nejméně na jeden měsíc za 300 korun (cena se týká obou programů najednou). Půlroční předplatné vyjde na 900 Kč, roční na 1 500 a tříleté na 4 500 korun.

Konkurenční společnost Trade and Technology, která nabízí předplatné obou nových filmových programů od začátku května (zkušebně od konce února), rovněž jako společný balíček s měsíčním předplatným 228 korun. Půlroční předplatné vyjde na 898 a roční na 1 498 Kč. Televizní stanice Nonstop Kino zahájila vysílání 1. května 2006 a na letošní podzim ohlásila start HD verze.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).