Hlavní navigace

Film+ projde proměnou hned 1. dubna, chystá i nové tematické bloky

15. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ve vysílání programu se objeví nově také filmový blok Festivalové perly, kterým chce jeho provozovatel využít partnerství s Dny evropského filmu.

Proměna tematického kanálu Film+ týkající se relaunche grafiky a obrazového formátu 16:9, která byla již provozovatelem stanice avizována, proběhne hned 1. dubna. Vzhledem k tomu, že program chceme posunout výrazně dopředu, vybrali jsme si pro změnu grafiky studio Oficina. Nepochybuji o tom, že změny přivítají kladně i naši diváci, sdělila serveru DigiZone.cz zástupkyně stanice v České a Slovenské republice Erika Luzsicza ze společnosti IKO Kabel, která program provozuje.

BRAND24

K TÉMATU: Film+ začne vysílat od dubna širokoúhle a změní vizuál 

Kromě změny vizuálu se má Film+ dočkat také částečných obsahových úprav. Ve vysílání by se měly nově objevit tematické bloky. V první fázi půjde konkrétně o čtvrteční slot s názvem Festivalové perly. Jsme partnerem festivalu Dny evropského filmu a máme k dispozici dostatek oceněných snímků, které chceme nabídnout divákům, takže jde o logický krok, uvedla Luzsicza. V rámci tohoto bloku se budou objevovat jak filmy evropské, tak i ty natočené mimo starý kontinent.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).