Hlavní navigace

Faux pas Slovak Sportu na Facebooku: sliboval WTA Tour, pak status stáhl

9. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ředitel stanice Róbert Greguš se pro server DigiZone.cz odmítl vyjádřit, zdali šlo o omyl, nebo Slovak Sport.TV bude skutečně WTA Championships vysílat. Celou záležitost nechtěl komentovat.

Slovenskému sportovnímu kanálu Slovak Sport.TV se podařil po delší době další významný zásah na poli mezinárodního sportu. Alespoň včera odpoledne to tak vypadalo. Stanice totiž na svém facebookovém profilu informovala o tom, že se jí podařilo získat vysílací práva pro WTA Tour, tedy tenisové turnaje, kterých se zúčastní ty nejlepší hráčky světa, mimo jiné Serena Williamsová, Maria Šarapovová, Viktoria Azarenková a pochopitelně i Petra Kvitová.

BRAND24

Tento status si včera televize umístila na svůj Facebook:

Od januára 2013 bude televízia SlovakSport exkluzívne vysielat WTA Championship! Môžete sa tešiť na viac ako 300 priamych prenosov, v ktorých uvidíte hrať aj naše slovenské hrivezdy! Začíname už 2. januára prenosmi z Brisbane!

Exkluzívne rozhovory a zábery zo zákulisia sú už samozrejmosťou.

Viac info už čoskoro aj na www.slovaksport.tv

ČTĚTE TAKÉ: Slovak Sport.TV přešla do ostrého režimu. Je z ní plnohodnotný kanál

Televize po nějaké době ale fotku týkající se WTA Tour a přidaného statusu z oficiálního profilu na Facebooku stáhla. Redakce DigiZone.cz u vedení Slovak Sportu zjišťovala, zdali se jednalo o chybu, případně sem byl post umístěn nechtěně. Šlo o omyl, sdělil stručně ředitel programu Róbert Greguš, který celou záležitost nechtěl komentovat. Na otázku, zdali skutečně televize vysílání tohoto významného tenisového podniku chystá, odmítl odpovědět.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).